2. dönem kayıtları başladı. ATASEM’de 2019-2020 eğitim yılında da birbirinden farklıalanlarda meslek edindirme ve hobi amaçlı kurslar açılacak.
Kurslara kayıt olmak isteyenler ilk etapta 23-29 Aralık 2019 tarihleri arasında https://mek.antalya.bel.tr adresine online başvuru yapacak.
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından
gerçekleştirilen ATASEM’lerde108 branşta 350 kurs verilecek. ATASEM’lerde meslek, sanat, bilgisayar ve
yabancı dil alanlarında kurslar verilecek. 32 kurs merkezinde kursiyerler 3 Şubat’ta ders başı yapacak.
EVRAKLAR KURS MERKEZİNE TESLİM EDİLECEK
Online kayıt sonrasında asil kayıt hakkı kazananların 30 Aralık 2019 - 5 Ocak 2020 tarihleri arasında evraklarını kayıt oldukları kurs merkezine eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor. Kurs kayıtları için kimlik fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf, kayıt olunan kursun ön koşulu var ise ilgili belgelerin fotokopisi, imzalı ATASEM kursiyer kayıt formu isteniyor.
ASMEKkursları ile ilgili detaylı bilgileri ve kurs listesi http://www.atasem.org.tr adresinden de
öğrenilebilecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: