Alanyaspor mağlubiyeti sonrası ligden düşmesi kesinleşen Kayserispor hakkında uzun bir değerlendirme yapan Ersoy, kulübün en zor dönemlerinde hiçbir zaman geri adım atmadıklarını söyledi. Erol Bedir, Berna Gözbaşı, Ali Çamlı ve son olarak Nurettin Açıkalın dönemlerinde Kayserispor için büyük fedakârlıklar yaptığını belirten Ersoy, “Bazı emekler anlatılmaz, yaşanır. Bazı fedakârlıklar ise sadece Allah ile kul arasında kalır” dedi.
Kayserispor’un sadece bir futbol kulübü olmadığını vurgulayan Ersoy, “Mesele bu şehrin umudu, çocukların hayali ve tribünlerde büyüyen gençlerin sevdasıydı” ifadelerini kullandı. Deplasmanlarda taraftarlarla omuz omuza mücadele ettiklerini söyleyen Ersoy, Kayserispor’un şehir için bir aidiyet meselesi olduğunu dile getirdi.
Sosyal medyada hakkında yapılan eleştirilere de değinen Ersoy, buna rağmen başta Kapalı Kale olmak üzere gerçek Kayserispor taraftarlarına teşekkür ederek, destek mesajları gönderen herkese selamlarını iletti.
“Kayserispor İçin Sorumluluktan Kaçmadım”
Kayserispor için hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadığını belirten Ersoy, “Dün nasıl bu kulübün en zor günlerinde geri durmadıysam, yarın da şehrimizin ve kulübümüzün bana ihtiyacı olduğu anda yine geri durmam” dedi.
Şehirde yapılması beklenen toplantıya da dikkat çeken Ersoy, artık ayrışmanın değil birlik ve beraberliğin zamanı olduğunu söyledi. Kayserispor’un yeniden ayağa kalkması için sadece maddi desteğin yeterli olmayacağını belirten Ersoy, “Kayserispor’u ayağa kaldıracak olan şey samimiyet, fedakârlık ve aidiyet duygusudur” diye konuştu.
Açıklamasında dikkat çeken bir çıkış yapan Ersoy, “Belki de bizim varlığımızdan rahatsız olanların sorumluluk alma vakti gelmiştir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Taraftara Teşekkür Mesajı
Açıklamasının sonunda taraftara özel bir bölüm ayıran Ersoy, Kayserispor sevdasının makam ya da unvanla taşınamayacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Başta Kapalı Kale olmak üzere, iyi günde kötü günde bu armanın peşinden koşan tüm gerçek Kayserispor taraftarlarına yürekten teşekkür ediyorum. Sizler bu kulübün gerçek ruhusunuz. Bu şehir, bu arma ve bu tribün kültürü sizlerle güzel.”
Yorumlar
Kalan Karakter: