Görüşmenin zamanlaması ve içeriği, kamuoyunda merak uyandırdı.
Gabar Dağı Programının Ardından Bahçeli'ye Sunum
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan Ersoy, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın davetiyle katıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilen Gabar Dağı programının ardından Bahçeli’yi ziyaret etti. Şehit Esma Çevik-1 Nolu İlk Keşif Kuyusu’nda düzenlenen etkinliğin ardından "Enerjide Bağımsızlık" temalı yürüyüşe katılan Ersoy, bu anlamlı programın detaylarını MHP lideriyle paylaştığını belirtti.
Bahçeli’den "Türk Vizyonu" Vurgusu
Görüşmeye ilişkin açıklama yapan Baki Ersoy, Bahçeli'nin Türkiye’nin enerji alanındaki bağımsızlık hedefi doğrultusunda attığı adımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdiğini söyledi. Bahçeli’nin mesajlarını aktaran Ersoy, “Liderimiz, Türk vizyonunun bölgesel dengelerde ve küresel ölçekte daha da etkili hale geldiğini vurgulamış; bu vizyonun, ‘Terörsüz Türkiye’ hedefiyle taçlanarak daha da güçleneceğini ifade etmiştir” dedi.
“Cumhur İttifakı Türk Vizyonunun Teminatıdır”
Bahçeli’nin liderliğinin bu süreçte en büyük güvence olduğunu ifade eden Ersoy, “Sağlığına her daim duacı olduğumuz Liderimizi Allah başımızdan eksik etmesin. Cumhur İttifakı, Türk vizyonunun en sağlam teminatı ve sigortasıdır” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: