Tesisi gezdiren Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla yatırım yapan nadir belediyelerden biri olduğunu vurguladı.
Meclis üyelerine Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan Kocasinan Akademi Tesisini tanıtan Başkan Çolakbayrakdar, ilçeye bugüne kadar 43 sosyal tesis kazandırdıklarını belirterek, “Kocasinan Akademi ile 7’den 70’e herkesin kendine yer bulabildiği bir yapı oluşturduk. Tesislerimizde spor, kültür, sanat ve eğitim alanlarında çok çeşitli hizmetler sunuluyor. Sosyal tesislerimiz, hemşehrilerimizin bir araya gelip kaliteli vakit geçirdiği, dostluklarını pekiştirdiği mekanlara dönüştü,” dedi.
Kocasinan Akademi’nin artık bir “aile akademisi” haline geldiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların ilgisinin ve memnuniyetinin kendilerini yeni tesisler kazandırma konusunda teşvik ettiğini ifade etti. Başkan, mevcut 43 sosyal tesise ilaveten iki yeni tesisin de projelendirildiğini ve çalışmalara yakında başlanacağını söyledi.
Ayrıca Kocasinan Belediyesi’nin teknik altyapısının da oldukça güçlü olduğunu belirten Çolakbayrakdar, “Kamuda en büyük asfalt plentlerinden birine sahibiz. Kayseri’de tek, Türkiye’de ise sayılı olan taş ocağımız, freze aracımız ve altyapı ekipmanlarımızla güçlü bir teknik kapasiteye sahibiz. Dünya standartlarında kişi başına düşen yeşil alan miktarını da iki katına çıkardık. Bu yönüyle sadece rutin belediyecilik değil, yenilikçi ve fark oluşturan projelerle de örnek bir belediyeyiz,” dedi.
Toplantıya katılan meclis üyeleri de Başkan Çolakbayrakdar’ın hizmetlerini takdir etti. Yeniden Refah Partisi Grubu adına konuşan Meclis Üyesi Hacı Mustafa Gürcü, “Tesisi baştan sona gezdik, yapılan hizmetin eğitimi en üst seviyeye taşıdığını gördük. Bu projeyi sonuna kadar destekliyoruz. Hizmetlerin ilçenin geneline yayılmasını temenni ediyoruz,” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Grubu Meclis Üyeleri de Kocasinan Akademi çatısı altında verilen hizmetleri takdir ettiklerini belirterek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini iletti.
Yorumlar
Kalan Karakter: