Toplantıda, belediye olarak 2024–2025 yıllarında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Metin, merkez ve kırsal mahallelerde toplam 36 bin ton asfalt çalışması için 72 milyon TL, 87 bin 500 metrekare parke çalışması için 35 milyon TL bütçe ayrıldığını açıkladı.

Metin, Cam Terası yolunda ışıklandırma çalışmalarının tamamlandığını, ilçedeki 7 belde ve merkez camilerinde ışıklandırma yapıldığını ve 1.700 metre uzunluğunda hazır beton duvar inşa edildiğini belirtti. Ayrıca, ilçe genelinde 500 adet hazır beton mezar yapıldığını ve Sıvgın, İğdecik ile Güllüce mahallelerinde uzun süredir ihtiyaç duyulan dere ıslah çalışmalarının tamamlandığını ifade etti.

Eğitime verilen desteklere de değinen Başkan Metin, Bünyan’da ikamet edip üniversite kazanan tüm öğrencilere burs desteği sağlandığını söyledi. Metin, “Basketbolda madalya alan 3 öğrencimize 5 bin TL, yüksek lisans ve mühendislik öğrencilerimize 2 bin 500 TL, 4 yıllık bölümleri kazanan öğrencilerimize ise 8 ay boyunca aylık 1.500 TL burs desteği veriyoruz” dedi.

Toplantının sonunda Başkan Metin, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: