Başrolünde İbrahim Erkal'ın oynadığı "Canısı" filmiyle yıldızı parlayan, oyunculuğu ile hafızalara kazınan, bir dönemin aranan isimlerinden olan Emine Ün şu sıralar Bodrum'da tatilin keyfini çıkarıyor. Bodrum Bardakçı Koyu'nun plajında görüntülenen Ün, gazetecilerden ilginç bir ricada bulundu. Güzelliği ile yıllara meydan okuyan 44 yaşındaki oyuncu muhabirlere "Aman ters ışıkta çekmediniz değil mi? "diye sordu..
Türkiye onu "Canısı" ile tanımıştı
Bir dönem ekranların aranılan isimlerinden olan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı "Canısı" filmi ile hafızalara kazınmıştı.
Sosyal medyada ilgi görüyor
Şimdilerde yer aldığı reklam filmleriyle ekranda boy gösteren Emine Ün yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sosyal medyanın da ilgi odağı oldu.
Magazinin gündeminde
Özellikle eski eşi oyuncu Emre Kınay ile evliliğinden olan kızı Duru ile paylaşımları sık sık magazin sayfalarında yer alıyor.
Tatilin keyfini çıkarıyor
Emine Ün, güzelliği ve fiziği ile adeta yıllara meydan okuyor. 44 yaşındaki Ün, Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki bir otelin plajında tatilin keyfini çıkarıyor.
Gazetecilerden ilginç ricası
Gazetecileri gören Emine Ün, gazetecilere ilginç bir ricada bulundu.
Eflatun bikinisiyle yaktı geçti
Oyuncu Emine Ün, önceki gün Bodrum Bardakçı koyunda görüntülendi. Eflatun bikinisiyle bakışların ilgi odağı oldu.
"Ters ışıkta çekmediniz değil mi?"
Emine Ün habercilerin kendisini çektiğini fark edince “Aman ters ışıkta çekmediniz değil mi?” diyerek muhabirlere sordu.
Düzgün fiziği dikkat çekti!
Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle ve düzgün fiziğiyle dikkat çekti.
İşte fiziğiyle genç kızlara meydan okuyan Emine Ün'ün bikinili karesi...
Yorumlar
Kalan Karakter: