Öztürk, seçim yarışındaki rakibi ve bir diğer başkan adayı Ömer Demir’in, kendisini Cumhuriyet Başsavcılığı’na iftira suçlamasıyla şikâyet ettiğini duyurdu.
Açıklamasında Ömer Demir’in kamuoyuna karşı kendisini “iftiracı” ilan ettiğini ifade eden Öztürk, bu suçlamayı belgeyle çürüteceğini söyledi. Erkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Ömer Demir şahsımı Cumhuriyet Başsavcılığına iftira atmakla şikâyet etmiştir. Kamuoyuna da ispat etmekle mükelleftir. Edemezse müfteridir demiştir şahsım hakkında. Ömer Demir, ben bu akşam saat 20.00’de Facebook hesabımdan bunun iftira olmadığını belgesi ile beraber açıklayacağım.”
Oldukça iddialı bir çıkış yapan Öztürk, eğer bu açıklamayı yapamazsa Kayseri’yi terk edeceğini belirterek şunları söyledi:
“Şayet ben akşam saat 20.00’de bunu açıklayamazsam, 24 saat içinde Kayseri’yi, evimi, eşyalarımı toparlayıp terk edeceğime namusum ve şerefim adına yemin ediyorum.”
Öztürk, açıklamasının sonunda rakibi Ömer Demir’e de çağrıda bulunarak şu sözlerle meydan okudu:
“Sende ben bunu ispat edersem, başkan adaylığından çekileceğini, çiftçiyi kandırdığını kabul etmez isen, o zaman sen müfterisindir.”
Kooperatif seçimlerine kısa süre kala tansiyonu yükselten bu açıklamanın ardından, gözler bu akşam saat 20.00’de Erkan Öztürk’ün Facebook üzerinden yapacağı canlı yayına çevrildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: