Sporun özel sporcuların hayatında büyük önem taşıdığını ifade eden Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi olarak amatör sporlara ve sporculara destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.
Eskişehir Büyükşehir'in Özel Sporcuları Madalyaları Topluyor
Antalya’da düzenlenen 1. Bölge Yüzme Şampiyonası’nda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin özel 2 sporcusu toplamda 10 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.
Yayınlanma :
21.02.2020 16:18
Güncelleme :
21.02.2020 16:25


Sporun özel sporcuların hayatında büyük önem taşıdığını ifade eden Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi olarak amatör sporlara ve sporculara destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: