Öğrencilere kurslarda, sınavlarda karşılaşacakları etaplara bire bir uygun şekilde hazırlanmış parkurların eğitmenler eşliğinde hazırlandığını belirten Başkan Cabbar “Gençler için ücretsiz hazırlamış olduğumuz bu kurslar ile gençlerimize sosyal belediyecilik anlamında yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Gelecekte gençlerimizin daha güzel hayata atılmaları için en büyük destekçisi biz olacağız. Gençlerimizin hayata atılmalarına destek oluyor ve onların her türlü talep ve isteklerini önemsiyoruz” dedi.
Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almaları gerektiğini belirten Kaymakam Murat Duru “Düzenlediğimiz bu kurslar Develili gençlerimizin üniversitelerin BESYO, Askeri ve Polislik sınavlarına hazırlanmalarına destek amaçlıdır. Gençlerimizin yarıştıkları etaplarda rakiplerinden bir adım önde olsunlar sınavlara daha iyi hazırlansınlar istedik” dedi.
Gençlere her fırsatta destek olduğunu belirten Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici “Develi Belediyesi, Develi İlçe Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek ücretsiz kurslarda polis adayı gençler, alanında uzman eğitmenler eşliğinde tempolu koşu, açma-germe hareketleri, arttırma koşulları, sınav ve mekik egzersizleri ile diril, koordinasyon kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları ile oluşturulan parkurlarda sınavlara ücretsiz bir şekilde hazırlanma imkanı bulacak sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum ”dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: