Garipçe Mahallesi’nde yapımı devam eden TOKİ konutları çevresinde oluşan çevre kirliliği nedeniyle ekipler tarafından cezai işlem uygulanırken, Saraycık Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasına da çevre kirliliği nedeniyle ceza kesildi.
İncesu Belediyesi’nin Temiz Çevre çalışmaları kapsamında, Zabıta Müdürlüğü ekipleri çevreyi koruma görevini titizlikle yerine getiriyor. İlçede özellikle Garipçe ve Saraycık mahallelerinde yapılan denetimlerde, çevre kirliliğine yol açan noktalara müdahale edildi. TOKİ İnşaat alanı ile mobilya fabrikası çevresinde tespit edilen çevre kirliliği nedeniyle ilgili firmalara yasal işlemler uygulandı.
Yetkililer, ekiplerin sadece bu iki noktada değil, ilçe genelinde ve kırsal mahallelerde de çevre denetimlerini aralıksız sürdürdüğünü belirtti. İncesu Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için çevreyi kirletenlere karşı kararlı duruşunu devam ettirecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: