Belediyeye ait HOBİ bahçelerinden birinin sahibi olmak, Kazancılardan dükkan sahibi olmaktan daha zor..
Diyanete 6 veya 7 yıl müracaat edersiniz de hac çıkmaz ise, sonra ki yıl kura çekilişine katılmadan direkt Hac'a gidebilirsiniz. (Belli şartlar dahilinde)
Ama;
2002 yılından bu tarafa HOBİ bahçesi alamadıysanız kuradan da çıkmadıysa, kaderinize küseceksiniz, bir 20 yıl daha bekleyeceksiniz, eğer hala ÖLMEDİYSENİZ!!
400 bin m2 üzerine bir kaç noktada oluşturulan hobi bahçeleri demek ki rağbet görüyor, vatandaş bunu istiyor.
Hadi bizi dinler gibi yapıp, bunlar muhalefet diyorsunuz,
Ya yandaşlarınız, partilinizden o kadar torpil ortaya koyup ısrarcı olup işlerini vekillerinize kadar taşıyanlarıda mı görmüyorsunuz?
Sizler her ne kadar noter huzurunda çekilişlerden bahsetsenizde, ben söyleyeyim, dışarda yandaşlara hobi bahçeleri peşkeş çekiliyor söylemleri had safhada bunu en çok da partilileriniz bilir ama birşey dile getiremezler.
“Asıl can sıkan yeride partiniz içerisinde görev almış kişiler hobi bahçelerinde yöresel kahvaltı pazarlayacak cesarete ulaşmış”, evet belediyeden hobi bahçesi olarak kendisine tahsis edilmiş ama ticarethaneye döndürmüş orayı. Emekli olmuş gariplerimde hala kuradan çıkmadı diye bekleyip dururken ölene kadarda sanırım gelmeyecek sırayı bekliyorlar.
NE DİYORUM BİLİYOR MUSUNUZ?
Kayseri'nin 400 bin m2 lik onca yerleri var, MADEM EMEKLİLER İÇİN HOBİ BAHÇELERİDE İHTİYAÇ, çözün şu sorunu, tam da gönül belediyeciliği dediğiniz seçimlerin yıl dönümünün sonrasında, hem korona ev hapsinden sonra, 65 yaş vatandaşınıza ve emeklinize,
HEM DE TARIMA KATKINIZ OLSUN !!
Hem yandaşlarınız ne sizi ne de vekillerinizi araya koymak zorunda kalmasın... Ne dersiniz?
"Gönül Belediyeciliği” sloganı ile HOBİLERİNİZ arasında vatandaşın sesine kulak vermek varsa duyun bunları sayın başkanlar" dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: