İYİ Partili Mert Çakmak; mevcut belediye meclis üyelerinin proje üretkenliği konusunda sınıfta kaldığını ve yalnızca el kaldırıp indirdiklerini iddia ederek, “Hizmet odaklı bir anlayışla birlikte talepleri dile getirmenin yanı sıra projeler de üreteceğiz. Melikgazi’deki temel amacımız, çıkaracağımız belediye başkan adayımıza seçimi kazandırabilmek ve vatandaşımıza doğru hizmeti götürebilmektir. Seçildiğimiz takdirde çok aktif bir meclis üyeliği yapacağız, sürekli sahada olacağız ve özellikle gençlerle iletişim halinde olacağız” dedi.
İYİ Partili Hasan Mert Çakmak, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı olduğunu açıkladı.
İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu yana özellikle gençlerle sürekli iletişim halinde olduğunu belirten Mert Çakmak, “Sahada aktif rol oynayarak, cadde cadde, sokak sokak gezerek vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Önümüzdeki süreçte kısmet olursa gençlerimizin taleplerini Belediye Meclis Üyesi olarak da dile getireceğiz” ifadelerini kullandı.
İYİ Partili Mert Çakmak, ayrıca belediye meclisi üyelerinin yeni bir proje üretmediklerini, yaptıklarının yalnızca el kaldırıp indirmekten ibaret olduğunu iddia ederek, “Hizmet odaklı bir anlayışla birlikte talepleri dile getirmenin yanı sıra projeler de üreteceğiz.
Melikgazi’deki temel amacımız, çıkaracağımız belediye başkan adayımıza seçimi kazandırabilmek ve vatandaşımıza doğru hizmeti götürebilmektir. Seçildiğimiz takdirde çok aktif bir meclis üyeliği yapacağız, sürekli sahada olacağız ve özellikle gençlerle iletişim halinde olacağız” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: