Osman Türk açıklamasına şöyle devam etti:
Alınan bu karar sonucunda,
13 Nisan Pazartesi gününden itibaren bu uygulama başladı ve uygulamanın başlaması ile birlikte işe gitmek için duraklara çıkan vatandaşlarımızın çilesi de başladı.
Neden mi ? Vatandaşımız, emekçimiz zaten korona tehditi ile evden çıkıyor bir de ulaşım İçin bineceği Belediyemiz otobüsüne bine bilmek için çilesi başlıyor.
Otobüslerimizin alınan tedbir gereği yolcu sayısı belli, Otobüsler ilk duraklarda belirli yolcu sayısına ulaştığı için duraklarda durmadan devam ediyor ve vatandaşımız, emekçimiz çaresiz bir şekilde bir sonrakini bir sonrakini beklemek zorunda kalıyor. Ayrıca çeşitli (Köy) mahallelere giden otobüslerimize o mahalleye gitmeyen yolda inecek olan vatandaşımız, emekçimiz otobüse alınmıyor.
Ben bu durumu kısaca özetlemeye çalıştım.
Bu durumun bir an önce ACİLEN KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM A.Ş nin gözden geçirmesini ve vatandaşımızı, emekçilerimizi yolda bırakmamalarını bekliyoruz dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: