Kayseri 12’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasında, N.M. ile eşi Sedat M. hazır bulundu. Şikayetçi olmadığını söyleyen N.M., “İkimiz de annelerimize gitmek istedik. Tartıştık. ‘Eşek gibi götüreceksin’ dediğimi hatırlamıyorum. Yüzüme ve kulağıma yumruk attı. Şikayetçi değilim” diye konuştu.
'TAHRİK OLDUM'
Pişman olduğunu belirten tutuksuz sanık Sedat M. ise “Tartıştık. ‘Beni eşek gibi annemlere götüreceksin’ dedi. Tahrik oldum. Bunun üzerine eşimi darbettim. Takdir sizin” dedi.
Mahkeme hakimi Birol Küçük, sanık Sedat M.’yi ‘yaralama’ suçundan 112 adli gün karşılığı 2 bin 240 TL olan para cezasına çarptırdı. Sanığın sabıkasız olması nedeniyle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: