PKK'lı terörist Ferhat Tekiner, duruşmada önceki ifadelerini tekrarlarken, sanık avukatları da Tekiner'in babasının da dinlenmesini talep etti. Mahkeme heyeti bu talebi reddederken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
Kayseri saldırısının davası ertelendi!
17 Aralık 2016’da 15 askerin şehit, 54 askerin gazi olduğu patlamanın faili olan ve MİT ile emniyet tarafından düzenlenen operasyon ile Irak’ta yakalanan ‘Fırat Botan’ kod adlı PKK’lı terörist Ferhat Tekiner ve beraberindeki 4 sanığın yargılandığı dava ertelendi.
Yayınlanma :
18.07.2022 15:31
Güncelleme :
18.07.2022 15:50


PKK'lı terörist Ferhat Tekiner, duruşmada önceki ifadelerini tekrarlarken, sanık avukatları da Tekiner'in babasının da dinlenmesini talep etti. Mahkeme heyeti bu talebi reddederken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: