Yönetmenliğini Deniz Enyüksek’in üstlendiği yapımın galasına, Çatlı’nın kızı Selen Çatlı, yakın arkadaşı Haluk Kırcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Galada konuşan Haluk Kırcı, filmin güçlü bir anlatı sunduğunu belirterek, gençlerin mutlaka izlemesi gerektiğini ifade etti. Kırcı, “Ülkeye hizmet eden bir insanın, ailesinden ve hayatından nasıl fedakârlık ettiğini bu filmde görmek mümkün. Ciddi bir prodüksiyon ortaya kondu, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Filmin senaryo danışmanlığını üstlenen Selen Çatlı ise yapımın uzun bir emeğin ürünü olduğunu vurguladı. Babasının hayatının tamamını tek filme sığdırmanın mümkün olmadığını belirten Çatlı, “Bu filmde babamın hayatının sadece bir bölümünü anlatabildik. Yaklaşık 5 yıllık bir dönemi iki saate sığdırmaya çalıştık. Pek çok sahneyi çıkarmak zorunda kaldık” diye konuştu.
Selen Çatlı ayrıca serinin devam filmi hakkında da bilgi vererek, ikinci filmin çekimlerinin tamamlandığını ve 2026 yılı içerisinde vizyona girmesinin planlandığını açıkladı.
Büyük ilgi gören gala, Kayseri’de sinemaseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşirken, film şimdiden merak uyandırdı.
Yorumlar
Kalan Karakter: