Operasyonun Kayseri ayağında, şehrin önde gelen et firmalarından Bakanlar Et Kombinası’na da şafak saatlerinde baskın düzenlendi. Edinilen bilgilere göre, firma bünyesinde görev yapan 3 kişi gözaltına alındı.
Soruşturma kapsamında Ankara’nın yanı sıra Kayseri, Konya, Kırşehir, Bursa, Balıkesir, İstanbul ve Sakarya’da belirlenen adreslere operasyon düzenlenirken, çok sayıda dijital materyal ve belgeye el konulduğu öğrenildi.
Yetkililer, şüphelilerin et piyasasında fiyat dengesini bozacak şekilde organize hareket ettikleri ve halk sağlığını riske atacak ürünleri piyasaya sürdükleri yönündeki iddiaların titizlikle incelendiğini belirtti.
Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, soruşturmanın ise çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: