Transfer yasağı kalkmadığı için mutsuz olduğunu belirten Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Çağdaş Atan, “Kayserisporumuzun değerli taraftarına: İstifa etmedim. Tek gündemimiz elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde hazırlamak ve transfer tahtasının açılması olmalı. Yönetimimizin bana verdiği söze güveniyor ve sezonun ilk gününe transferlerin yetişmesini bekliyorum. Geç kaldığımız için üzgünüm. Fakat ilk maçımıza kadar bekleyeceğim” açıklamasında bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan’dan istifa söylentilerine yanıt: İlk maçımıza kadar bekleyeceğim
Transfer yasağı bulunan ve bu nedenle takviye yapamayan Kayserispor’da istifa ettiği haberleri çıkan teknik direktör Çağdaş Atan, “İstifa etmedim. İlk maçımıza kadar bekleyeceğim” dedi.
Yayınlanma :
25.07.2023 13:59
Güncelleme :
25.07.2023 13:59


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: