CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in oğlu Avukat Hüseyin Keskin ofisinde ölü bulundu. Olay ile ilgisi ise intihar ihtimali üzerinde duruluyor. MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ise baş sağlığı mesajı yayımladı. Demirezen, “CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in kıymetli oğlu Hüseyin Keskin evladımızın elim bir olay sonucunda vefat ettiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum Hüseyin Keskin'e Allah'tan rahmet, Keskin Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim” ifadelerine yer verdi.
MHP İl Başkanı Demirezen, Keskin ailesine başsağlığı diledi!
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in oğlu Hüseyin Keskin ofisinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ise Keskin ailesine baş sağlığı diledi.
Yayınlanma :
05.04.2024 00:19
Güncelleme :
05.04.2024 00:19


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: