Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede yaşanan çatışmalara değinerek İsrail’i sert sözlerle eleştirdi. Açıklamasında, “Ortadoğu şu anda kaynıyor. Bu siyonist İsrail malum yüzlerce, binlerce insanı katletti. İnşallah bunun bedelini de ödeyeceğinden hiç şüphem yok” ifadelerini kullandı.
Ramazan Bayramı’nın İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Erdoğan, Türkiye’de birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlenmesi temennisinde bulundu. Bayramın, “bir dirilişe ve kurtuluşa vesile olması” yönünde dua etti.
Rize’deki programı kapsamında akrabalarıyla bir araya gelen Erdoğan, bayram namazı sonrası vatandaşlarla da bayramlaştı. Cami çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı, sohbetin ardından kendisine özgü olduğunu belirttiği Rize simidinden ikram etti.
Program, gazetecilerle çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: