Ziyarette CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ile Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de hazır bulundu.
Ziyaret sırasında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik gerçekleştirilen saldırı dolayısıyla geçmiş olsun dilekleri iletildi. Ayrıca, hayatını kaybeden CHP Kayseri Meclis Üyesi ve önceki dönem İl Başkanı için taziye mesajları paylaşıldı.
Görüşmenin önemli gündem maddelerinden biri ise “Çıraklık Mağdurları” meselesi oldu. Saadet Partisi heyeti, bu konuda yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verirken, konunun Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme gelmesi ve kamuoyunun bilinçlendirilmesi adına CHP’den destek talep etti.
Karşılıklı fikir alışverişiyle geçen görüşmenin sonunda, toplumsal sorunlara birlikte çözüm üretmenin önemi vurgulandı. Saadet Partisi heyeti, nazik ev sahipliklerinden dolayı CHP Kayseri İl Başkanlığı’na teşekkür etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: