TV1 Ekranlarında Yayınlanan Editörün Gözünde programında Haber Müdürü İsmail Şahin'in sorularını cevaplayan Sedat Kılınç Milletvekilliği konusu açılınca şu ifadeleri kullandı.
"Ben siyasete neden girdim, bu ülkede bir mücadelenin içinde olmam gerektiğini gördüm, o yüzden İYİ Partiye katıldım, o yüzden bir siyasi olarak mücadele içine girdim, bir şeyler ülkede değişsin artık, çoluğumuz çocuğumuz rahat etsin bu ülkede, huzurlu bir şekilde yaşasınlar, yüzleri gülsün ekonomik açıdanda, diğer açılardanda, yani bizim çocuklarımız artık gidip nasıl Avrupa ülkelerinden geliyorlar bizim ülkemizde tatil yapıyorlar, yada oranın çocukları gelip bizim ülkemizde gezebiliyorlar, bizimkilerde gitsin farklı ülkelerde yaşasın, yani amaç gaye geleceğimiz için siyasete girdim.
Benimde siyasetteki hedefim ulusal anlamda siyasetin içerisinde olmak istiyorum, ülkede bir çok noktada olmak isterim lafıda çok dolandırmayı sevmem siyasetin içerisinde olacaksam, devam etmek istersem o noktada olmak isterim onuda açık bir şekilde ifade edeyim. Çünkü ülkeye en büyük katkıyı orada sağlayacağımı düşünüyorum yerel siyasetin içerisinde çok olmayı düşünmüyorum. Projelerim var hayallerim var bir çok noktada tabiki Mecliste çıkarız konuşuruz ama en önemli husus proje üretmek lazım, bir şeyler yapmak lazım. Bu ülkenin geleceği için beni en çok mutlu edecek şey şu alanda bu ülkeye çok büyük katmadeğer kattı derlerse beni en çok mutlu edecek şey bu olur" dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: