Kayseri Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kendisinin de mezun olduğu ve ‘taş mektep’ olarak bilinen Kayseri Lisesi’nin artık Kayseri Fen Lisesi olarak eğitim vereceğini söyledi. Akar, burada yaptığı konuşmada, “Gençlerimize bir müjdemiz var. Her zaman yardımımıza koşan, destek sağlayan çok değerli Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e sizlerin huzurunda şükranlarımı sunuyorum. Bizim Taş Mektebimiz, Kayseri Lisesi, Kayseri Fen Lisesi oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Biliyorsunuz 20 yıldan beri nereden nereye geldik. 20 sene önce Talas neredeydi, Kayseri neredeydi, biz neredeydik ve şimdi nereye geldik. Çok şükür büyük mesafeler kaydettik. İster Kayseri olsun, ister Talas olsun, ister tüm Türkiye olsun büyük çalışmalar yapıldı. Burada gerçekten bir hizmet siyaseti var. Devlet, millet için var. Sizler için var. Sizlerin güvenliği, sağlığı, rahatı ve huzuru için var” şeklinde konuştu.
Taş mektep, fen lisesi oldu!
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kendisinin de mezun olduğu "taş mektep" olarak bilinen Kayseri Lisesi’nin fen lisesi olduğunu duyurdu.
Yayınlanma :
11.05.2023 07:52
Güncelleme :
11.05.2023 07:52


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: