Altyapı Sınıfta Kaldı, Belediye Sessiz
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altyapı sorunlarını gündeme taşıyan Alparslan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni ve Başkan Memduh Büyükkılıç’ı doğrudan hedef aldı. Yeni yapılmış bir alt geçitte önlem alınmamasını eleştiren Alparslan, "Sonuç: Su baskını!" diyerek duruma sert tepki gösterdi.
“Vatandaşın Canı Bu Kadar Ucuz mu?”
Alt geçitte oluşan gölet görüntüsünü sert sözlerle değerlendiren Alparslan, “Vatandaşın canı bu kadar ucuz mu?” diye sorarak tepkisini dile getirdi. Açıklamasında, “Hani Kayseri’nin altyapı sorunu yoktu? İşte altyapının hali ortada…” ifadelerine yer verdi.
“Kayseri Bunu Hak Etmiyor”
Belediyenin olaylara müdahale etmemesini eleştiren Alparslan, “Vatandaş kendi önlemini kendi alıyor çünkü belediye ortada yok” dedi. Açıklamasında polis ve halkın duyarlılığına dikkat çekerek, “Siz sahip çıkmasanız da biz çıkacağız, polisimiz çıkacak, halk çıkacak!” dedi. “Kayseri bunu hak etmiyor!” sözleriyle de açıklamasını noktaladı.
Gözler Büyükşehir Belediyesi’nde
Yağmur sonrası yaşanan bu durum, “altyapı çalışmaları yeterli mi?”, “yeni projeler ne kadar denetleniyor?” sorularını yeniden gündeme taşıdı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yaşananlara nasıl bir açıklama getireceği ve herhangi bir sorumluluk alıp almayacağı ise merak konusu.
İşte o paylaşım;
Vatandaşın Canı Bu Kadar Ucuz mu?
— Selim ALPARSLAN (@alparslan_selim) May 13, 2025
Yeni yapılan alt geçitte önlem alınmadı, sonuç: Su baskını!
Kayseri Büyükşehir Belediyesi nerede? Sayın Memduh Büyükkılıç, siz neredesiniz?
“Hani Kayseri’nin altyapı sorunu yoktu?”
İşte altyapının hali ortada… Vatandaş kendi önlemini kendi… pic.twitter.com/vFyJWuvZq7
Yorumlar
Kalan Karakter: