Programda, Kayseri genelinde devam eden yatırımlar, belediyelerin yürüttüğü çalışmalar, vatandaşlardan gelen talepler ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırıldı. Şehrin ihtiyaçları doğrultusunda sürdürülen hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda, kurumlar arası uyum ve koordinasyonun önemine dikkat çekildi.
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Okandan, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“İl Başkanlığımızda; Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde; kadim şehrimiz Kayseri’miz için durmadan çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehrimize değer katan tüm belediye başkanlarımıza çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”
Gerçekleştirilen toplantının, Kayseri’de yürütülen hizmetlerin daha etkin, planlı ve koordineli şekilde sürdürülmesine katkı sağlaması hedefleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: