MHP Grubu adına TBMM Genel Kurulu’nda devam eden 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi’nin 2’nci maddesi hakkında söz alan Ersoy, Meclis’teki konuşmasını tamamladıktan sonra Kayserispor’un Konyaspor ile oynadığı karşılaşmayı izlemek üzere Konya’ya hareket etti.
Trendyol Süper Lig’in ilk yarısının son haftasında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan mücadelede sarı-kırmızılı ekibi yalnız bırakmayan Ersoy, deplasmanda da takımına destek verdi. Karşılaşmada Kayserispor, üstün bir oyun sergilemesine rağmen beraberliği uzatma dakikalarında Onugkha’nın attığı golle kurtardı. Bu sonuçla Kayserispor puanını 15’e yükselterek rakipleriyle arasındaki puan farkının açılmasına engel oldu.
Maçın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Baki Ersoy, alınan bir puanın önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“İnananların takımı sevdamız Kayserispor’u deplasmanda Konyaspor maçında vermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bazen alınan 1 puanlar en az galibiyet kadar kıymetlidir.”
Ersoy’un hem Meclis çalışmalarını hem de Kayserispor’a olan desteğini sürdürmesi, spor kamuoyunda da takdirle karşılandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: