Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Abdulkadir Çay ile Türkiye Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Taha Çakmak arasında yapılan görüşmeler sonucunda hayata geçirilen iş birliği, BİK’e akredite gazete, dergi ve internet haber sitelerinde çalışan basın mensuplarını kapsıyor.
Birçok sigorta ürününde kapsamlı indirim
Protokol kapsamında; kasko, konut, ferdi kaza, sağlık ve seyahat sigortaları başta olmak üzere çok sayıda sigorta ürününde önemli indirimler sağlandı. Buna göre konut sigortasında yüzde 60, ferdi kaza sigortasında yüzde 40, kasko sigortasında ise yüzde 25 indirim uygulanacak. Tamamlayıcı sağlık, özel sağlık, seyahat sağlık ve riskli hastalıklar sigortalarında da yüzde 20 ila yüzde 25 arasında değişen oranlarda avantajlar sunulacak.
Ayrıca sigorta poliçelerinde 12 taksite kadar ödeme kolaylığı sağlanırken, sağlık, ferdi kaza ve hayat sigortası için ödenen primlerin belirli oranlarda vergi matrahından düşülebileceği bildirildi.
Başvurular e-posta yoluyla yapılacak
Kampanyadan yararlanmak isteyen basın çalışanları; kasko, ferdi kaza ve konut sigortaları için [email protected], sağlık sigortaları için ise [email protected] adresleri üzerinden başvuruda bulunabilecek.
“Sahada karşılığı olan destekleri sürdüreceğiz”
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Abdulkadir Çay, basın emekçilerinin yalnızca mesleki değil, yaşamlarını doğrudan etkileyen alanlarda da desteklenmesini önemsediklerini belirtti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle hayata geçirilen bu iş birliğinin basın camiası adına somut ve anlamlı bir kazanım olduğunu ifade eden Çay, sahada karşılığı olan ve kalıcı nitelik taşıyan destekleri artırarak sürdürme kararlılığında olduklarını vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: