Ülkenin birçok sorunla karşı karşıya olduğunu belirten Çalıksoy, hem genelde hem de yerelde vatandaşın sorunlarına acil çözüm beklediğini dile getirdi. Özellikle İYİ Parti ve CHP’ye yerel seçimlerde birlik olunması gerektiği yönünde çağrı yapan Çalıksoy, “İç çekişmeler, faydasız tartışmalar bırakılmalıdır” diye konuştu.
BUNU ORTAYA KOYACAK, BUNU BAŞARACAK GÜCÜMÜZ DE ENERJİMİZ DE VAR
VATANDAŞIN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAMANIN DERDİNE DÜŞMELİYİZ
Vatandaş çözüm beklerken yaşanan kısır tartışmalarının kimseye bir fayda sağlamadığını belirten İYİ Partili Mustafa Çalıksoy, “Bizler tartışmaları artık bir kenara bırakmalı ve vatandaşın sorunlarına çözüm aramanın derdine düşmeliyiz. Ne yazık ki bu konuda kısır bir döngü yaşanıyor. Bilinmelidir ki, bu tablonun kimseye faydası yok. Vatandaşın ekonomik sıkıntılar altında ezildiği, çiftçinin üretemediği üretimden el çektiği, esnafın siftahsız kepenk kapattığı, gençlerin geleceğinden endişe ettiği bir dönemde bu neyin kavgasıdır? Vatandaş tartışma değil, hizmet bekliyor” diye konuştu.
AKP ŞOVLA GÖZ BOYAMANIN, GERÇEK SORUNLARI GİZLEMENİN DERDİNDE
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere de dikkat çeken Çalıksoy, bu konuda projeler üretip, vatandaşın, ilçenin, şehrin sorunlarına çözüm aranması gerektiğini dile getirdi. Kayseri’de yıllardır belediyelerin AKP zihniyetince yönetildiğini kaydeden Çalıksoy, “Geldiğimiz noktada şehrin sorunları azalmıyor, aksine gün geçtikçe artıyor. AKP yıllardır sorunları çözmek yerine günü kurtarmanın peşinde. Şovla göz boyamanın, gerçek sorunları gizlemenin derdinde. Vatandaş artık vaat değil, icraat bekliyor. Bu ortamda özellikle bizlerin vatandaşın sorunlarına çözüm sunan, geleceğe umut olan çalışmalar ortaya koymamız ve bu hedefe doğru mücadele vermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.
İÇ ÇEKİŞMELERİ, FAYDASIZ TARTIŞMALAR BIRAKILMALIDIR
“Tartışmaları bırakalım, vatandaşa kulak verip, ses olalım” çağrısı yapan İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, “Toplumun tüm kesimlerine sesleniyorum; artık iç çekişmeleri bırakılmalı, gerçek gündeme dönülme vaktidir. Yerel seçim sürecinde ayrı düşmein, bu yönde iktidar kanadı tarafından ortaya konan oyunlara gelmenin kimseye faydası yok. Haksızlığa karşı, yalanlara karşı, iftiralara karşı, vatandaşı unutup ranta sarılanlara, ballı işlere kucak açanlara karşı bir olmaktan başka şansımız yok. İç çekişmeler, faydasız tartışmalar bırakılmalıdır. Gelin, bir olalım, iri olalım, diri olalım. Vatandaşın, şehrin, ülkenin sorunlarına hep birlikte çare bulalım, çare olalım ” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: