Seçimin ardından partililere seslenen Ümit Özer, birlik ve dayanışma mesajı vererek, halkın iktidarı için mücadele edeceklerini söyledi.
“Hep Birlikte Halkın İktidarı İçin Çalışacağız”
Özer, konuşmasında partililere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Değerli dostlar, öncelikle bu sürece demokratik şekilde katkı sunan, partimizin her kademesinde görev yapan, samimi şekilde emek veren, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte hep birlikte safları daha da sıklaştıracağız. Kayseri’de de cesurca siyasetimizi yapacağız. Milletin emanetine, birbirimize daha fazla sahip çıkacağız.
Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde, hep birlikte darbecilere de, kayyımcılara da, vesayetçilere de karşı durarak, milletin yanında olmaya; milletin hakkını aramaya, zalime karşı mazlumun yanında durmaya devam edeceğiz. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz. Başlıyoruz.”
CHP’de yeni dönemin Kayseri örgütü için önemli bir başlangıç olacağı vurgulanan kongre, partililer arasında coşkulu bir atmosferde tamamlandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: