Edinilen bilgilere göre, Kayseri genelinde 2025 yılında yaşanan ‘kasten öldürme’ ve ‘kasten yaralama’ olayları kapsamında toplam 110 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 54’ü, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü soruşturmalar çerçevesinde çok sayıda suç aleti de ele geçirildi. Operasyonlarda 22 adet tabanca, 11 adet tüfek ile 20 adet kesici aletin bulunduğu öğrenildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı. Cinayet Büro ekiplerinin başarılı çalışmaları, kamuoyunda takdirle karşılandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: