6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası afet bölgesine yapılan yardımlar sürüyor.
Develi’de ise Develi Kaymakamı Mehmet Tunç’un deprem bölgesi Kahramanmaraş’a görevlendirilmesiyle afet bölgesine yapılacak yardımların koordinasyonu Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar tarafından gerçekleştirildi.
Depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması üzere 2 günde ilçede 25 TIR yiyecek, giyecek, battaniye, kuru gıda, ekmek, su, çocuk bezi gibi temel ihtiyaçlar, etap etap Kahramanmaraş’a gönderildi.
3. günde de yardım araçları hazırlanıp gönderilmesi için toplanma alanında gönüllüler, Sivil Toplum Kuruluşları, belediye ve diğer kurum çalışanları, müftülük görevlileri tarafından yapılan çalışmalar sürüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: