Genel kurula, Memduh Büyükkılıç, Mahmut Arslan, ilçe belediye başkanları, delegeler ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.
Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, genel kurulun yalnızca bir seçim olmadığını, aynı zamanda birlik ve dayanışma ortamı sunduğunu belirterek, “Kayseri’ye yakışan bir tablo var. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bir süreç yaşanıyor” dedi. Büyükkılıç, Navruz ve ekibini çalışmalarından dolayı tebrik etti.
HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ise sendikanın Kayseri’deki tarihine değinerek, örgütlenme sürecinin 1990’lı yıllara dayandığını hatırlattı. Arslan, Kayseri Şubesi’nin yaklaşık 8 bin 700 üyesiyle Türkiye genelindeki en güçlü şubelerden biri haline geldiğini vurguladı.
Yeniden başkan seçilen Yavuz Navruz da konuşmasında göreve geldikleri dönemin zorluklarına dikkat çekti. Bir yıl önce görevi devraldıklarında ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirten Navruz, ekip çalışması ve dayanışmayla bu süreci aştıklarını ifade etti. Navruz, “Bu başarı tek başına elde edilemezdi. Arkadaşlarımızla birlikte hareket ederek bu noktaya geldik” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yapılan seçimde tek liste ile aday olan Navruz, delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurul, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

Yorumlar
Kalan Karakter: