Trendyol Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Kayserispor'u konuk etti. Papara Park'ta oynanan karşılaşmayı bordo-mavililer 4-0 kazandı. Kayserispor'da ilginç istatikler ise bu maçla devam etti. Bundan önce oynadığı 7 karşılaşmadan 5'i 1-1 biten sarı kırmızılı takım mağlup olduğu 2 karşılaşmada da Galatasaray ve Beşiktaş'a 4-0'lık sonuç vardı. Bu akşam oynanan maçta Trabzonspor'a da aynı skorla 4-0 mağlup oldu.
Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Okay Yokuşlu, 53. dakikada Felipe Augusto, 55. dakikada Oleksandr Zubkov ve 90+5'te penaltıdan Onuachu kaydetti.
Bu sonucun ardından Trabzonspor puanı 17'ye yükselterek maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. Kayserispor ise düşme potasının hemen üstünde 5 puanda kaldı.
Milli aradan sonra Trabzonspor deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaşacak. Kayserispor da sahasında Samsunspor'u ağırlayacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: