Sarı-kırmızılı kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada, İlhan Parlak’ın genel koordinatörlük görevinden ayrıldığına ilişkin haberlerin tamamen asılsız olduğu belirtildi.
Kayserispor’un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında yer alan, ‘Kayserispor ile genel koordinatörlük görevi için sözleşme imzalayan İlhan Parlak’ın istifa kararı aldığı’ yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu haber tamamen asılsız olup, kamuoyunu yanıltmaya yönelik niteliktedir” ifadelerine yer verildi.
Kulüp yönetimi, görev dağılımı ve personel süreçlerine ilişkin gelişmelerin her zaman olduğu gibi yalnızca Kayserispor Kulübü’nün resmi kanalları aracılığıyla duyurulduğunu vurguladı.
Açıklamanın sonunda ise kamuoyuna çağrıda bulunularak, doğruluğu teyit edilmemiş haberlere itibar edilmemesi istendi. Kayserispor Kulübü, resmi kaynaklar dışında yapılan paylaşımların dikkate alınmaması gerektiğini belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: