Diyadin'in paylaşımında yer alan ifadeler şu şekilde:
"AK Parti Kayseri'de A.Ş. Gibi Yönetiliyor"
Kayseri'de Oy Kaybı ve Şikayetler
Kayseri'nin, AK Parti'nin Anadolu'daki en güçlü şehirlerinden biri olduğunu belirten Diyadin, son seçimde yaşanan %25’lik oy kaybına dikkat çekti. Diyadin, "Kaybedilen milletvekilleri, kaybedilen belediyeler, kaybedilen oylar… Kayseri’nin geleceği için durum vahim." dedi.
"Değişim Kaçınılmaz"
Osman Diyadin, Kayseri'deki mevcut yönetimin değişmesi gerektiğini vurguladı. Diyadin, AK Parti'nin Kayseri teşkilatında tabanın şikayetlerinin dikkate alınması gerektiğini ifade ederek, "Yapılması gereken belli. Değişmek ve değiştirmek gerekir. AK Parti Kayseri’ye dikkat etmeli, özellikle partiyi şirketleştirenlere!" diye yazdı.
"AK Parti A.Ş. Değildir"
Diyadin, paylaşımlarında AK Parti'nin bir anonim şirket olmadığını belirterek, "AK Parti AŞ değildir, şirket ortaklarının malı değildir. AK Parti’nin sahibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır ve onun dışında hiç kimse vazgeçilmez değildir." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Destek
Gazeteci, Kayseri’deki mevcut durumu gündeme getirmenin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mücadelesine destek olma anlamına geldiğini belirtti. "Bu iddiaları gündeme getirmek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi mücadelesine omuz vermek demektir. İtimat, kontrole mani değildir." diyerek paylaşımını sonlandırdı.
Osman Diyadin’in bu paylaşımı, AK Parti Kayseri teşkilatında yaşanan iç çekişmeleri ve parti yönetimindeki değişim taleplerini bir kez daha gündeme taşımış oldu.
Gastepress.com olarak, Osman Diyadin’in bu iddialarının üzerine giderek, Kayseri AK Parti teşkilatındaki şirketleşme yapısını detaylı bir şekilde inceleyecek ve konuya dair kapsamlı bir çalışma gerçekleştireceğiz. Yapacağımız araştırma sonrası, okuyucularımızı gelişmeler hakkında bilgilendireceğiz.
Yorumlar
Kalan Karakter: