Çopuroğlu'nun açıklamaları şöyle:
"CHP Genel Başkanı Özgür Özel ne demişti hatırlayacaksınız tahmin ediyorum. 'Suriye'ye gideceğim, Esad'la görüşeceğim' demişti. Bir aksilik çıkmazsa diye ilave etmişti. Artık gitmesine gerek kalmadı. Artık Esad Suriye'de değil. Orada gidip görüşecekti, oraya kredi bulacaktı, orayı ayağa kaldıracaktı. Herhalde bu görevi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, oraya yatırım yapacağını, orada insanların refahını artırmak için katkıda bulunacağını söyledi.
Özetle, Sayın Özgür Özel'in zaman zaman söylediklerinden hareketle, en son seçimi 8 milyon farkla, 2-6-5-8 şeklinde, 2 milyonla değil, 5-6-8 milyonla kazanacaklarını söylediklerinde, ben bundan sonraki süreçte görüyorum, anlıyorum ki herhalde 8, gelecek zamanda 15, 18, 20, 25, 30 gibi gidecek. Ama dikkat etmesi gereken bir şey var; Türkiye Cumhuriyeti'ndeki seçmen sayısını geçmezse iyi olur kanaatindeyim."
Çopuroğlu, Özgür Özel'in seçim tahminlerine ilişkin yaptığı eleştirilerde, bu tür açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, siyasi söylemlerin daha gerçekçi olması gerektiğini vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: