
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve Yozgat’a ait yöresel bir lezzet olan arabaşının ikram edildiği etkinliğe katılım oldukça yüksek oldu. Kayseri’nin nabzını tutan gazeteciler yoğun ve yorucu geçen iş temposunun ardından arabaşı sofrasında buluşarak stres atarken, içilen sıcak çorbaya sıcak sohbette eklenince renkli görüntüler ortaya çıktı.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan, etkinliğin ardından yaptığı konuşmada, davetlerini kırmayarak katılım sağlayan meslektaşlarına teşekkür etti. Çağan, “Bugün Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini hem ziyaret ediyoruz hem de Yozgatımızın meşhur arabaşısını ikram etmek riyetinde olarak buraya geldik. Biz bu anlamda cemiyet başkanımız Metin Kösedağ’a teşekkür etmek istiyorum. Sağ olsun var olsun. Böyle bir teklifi kendisine sunduğumuzda memnuniyetle karşıladı. Ben burada katılan büyük gazeteci abilerimize, yaşıtlarıma ve meslektaşlarıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Federasyon yönetim kurulumuz ve bağlı dernek başkanlarımızda aramızda onlara da katılımlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Biz biliyoruz ki, gazeteciler cemiyeti ve gazeteci arkadaşlarımız, seçildiğimiz günden bu yana hep destek verdiler. Haberlerinde, yorumlarında gazete köşelerinde ve gazete sayfalarında. Biz onlar içinde ayrıca teşekkür edip bir arabaşı ikram edip tüm yönetim kurulumuzla birlikte böyle bir organizasyon içerisine girelim istedik. Biz biliyoruz ki bundan sonraki süreçte de Kayseri’de bizim federasyonumuza katkı sağlayacağımızdan şüphem yok. Bu anlamda sizlere teşekkür etmek istiyordum sağ olun var olun afiyet olsun” dedi.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, böyle bir ortamı oluşturduğu için Deniz Çağan’a teşekkür ederek, “Aslında bizlerin böyle organizasyonlara ihtiyacımız var. Malum pandemi iki yıldır hepimizi birbirimizden uzaklaştırdı. İnşallah önümüzdeki süreçler de cemiyet olarak da abilerimizi burada görmekten çok mutlu oldum. Böyle bir ortamı oluşturduğu için kendisine teşekkür ediyoruz. Kesesine bereket. Devamını da bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak bu etkinliğin örnek olmasını temenni eden Çağan, “Kayseri’de daha önce cemiyete bağlı gazeteci arkadaşlarımız böyle bir organizasyon yapılmamış. Biz de ilk yapmış olduk” dedi.
Arabaşı etkinliğinin sonunda haber ve yorumlarıyla Kayseri’ye yön veren gazeteciler mesleki stresten uzak gönüllerince sohbet etseler de gündemlerinde yine Kayseri ve memleketleri için yapılacak işler yer aldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: