Vali Çiçek mesajında öğretmenlerin mesleğe adanmışlık ve fedakârlıkla başladığını belirterek, “Öğretmenlik mesleğine ilk adım attığınız o kutlu günden itibaren, ömrünüzü bu milletin evlatlarına adadınız. Sizler, öğretmen olmayı seçerken sadece bir meslek tercih etmediniz; adanmışlığı, fedakârlığı, bir insanın yüreğine ışık olmayı ve yaşatmak için yaşamayı tercih ettiniz” ifadelerini kullandı.
Öğretmenlerin toplumun geleceğine katkısına da değinen Vali Çiçek, “Gönlünüzde taşıdığınız bu kutsal sorumlulukla, seçtiğiniz yolda durmadan, yorulmadan, büyük bir özveri ve inançla yürüyorsunuz. Bugün bu büyük millet geleceğe umutla, güvenle bakabiliyorsa bunda en büyük pay sizlerin emeğinde, sabrında ve yüreğinde saklıdır” dedi.
Vali Çiçek, mesajını ülke genelinde her şart ve koşulda görev yapan tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak sonlandırdı.
Yorumlar
Kalan Karakter: